2010-07-24

Loppmarknad

Den här sommaren har jag aktiverat mej med att sälja bort obehövliga saker på ett loppis här ute på udden. Jag hyrde tillsammans med en väninna ett bord för en månad vid ett självbetjäningsloppis. Självbetjänings- innebär att vi ansvarar för att det finns prylar med prislappar på bordet. Dessutom är det lättare att få saker och ting att gå åt om bordet är välstädat. MEN eftersom vi betalat hyra för bordet behöver vi inte vara närvarande hela tiden. Marknaden innehavs av Anja som övervakar, håller ordning på saker och ting och sköter pengarörelsen.

Loppis Ankan är välbesökt av både ortsbor och sommargäster. Ankan hittar du vid Esplanaden, i samma byggnad som stadens enda sportaffär. Här hittar du, om du har tur, allting från vardagsprylar, kläder, möbler och cyklar.

Ankan är exempel på en vardagsmarknad där det är ordning och reda. Och visst är det bra, att för en liten penning göra sig av med saker man absolut inte behöver. Många saker som säljs här klarar gott och väl åtminstone ännu en återanvändning!

2 kommentarer:

  1. Vilket spännande sätt.
    Hoppas verkligen du fick mycket sålt.

    SvaraRadera
  2. Tack för hälsningen. Jo, försäljningen gick riktigt bra.

    SvaraRadera